top of page

OVER ONS

Als we 45 jaar terug in de tijd gaan waren wij van origine een dansschool voor het stijldansen. Het is onze passie om het plezier dat men kan beleven aan het stijldansen, over te brengen op onze leerlingen! Wij vinden het echter belangrijk om in de huidige tijden een all-round dans & sportcentrum te zijn. 

Er zijn verschillende dans & sport vormen toegevoegd aan ons programma zoals Kinderdans,  Hiphop, Zumba en Salsa. De lessen die wij niet zelf verzorgen worden altijd verzorgd door gediplomeerde, enthousiaste docenten. 

Dit betekent dat de lessen en het lesprogramma op de juiste manier worden opgebouwd en dat er veel aandacht is voor de techniek. Deze twee elementen zijn van belang voor de verdere dansontwikkeling van u of uw kinderen!

 

Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen in ons bedrijf! 

De sfeer wordt aangepast aan de groep; bij de kids- en jeugdlessen ligt het accent vooral op leuke muziek, je lekker voelen in kleding van je eigen smaak, veel lol met elkaar maken en natuurlijk, last but not least, goed leren dansen. Bij de lessen van de paren is de sfeer gezellig en onderhoudend; ook hier draaien we populaire muziek en krijgt u natuurlijk goed les met aandacht voor de techniek maar het accent ligt ook op het avondje uit!

bottom of page