top of page

DANSLESSEN

PEUTERDANS

PEUTERDANS 2 - 4 JAAR

Kleuters leren op speelse manier de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam kennen, ontwikkelen muzikaliteit, ritme, een goede houding en richtingsgevoel. Er wordt gewerkt vanuit verhalen, thema’s en liedjes. Dus swing mee en maak plezier! 
Leeftijd 2 - 4 jaar 
Lesduur: 45 min     Aantal lessen op jaarbasis: 32

KIDS DANCE 4 - 7 JAAR 

Wil jij ook graag leren dansen, lekker bewegen op gave muziek? Kom dan meedoen met onze Kids Dance lessen. Hier leer je verschillende dansen, maar ook verschillende dansstijlen. Naast echte dansen doen we ook leuke dansspelletjes waarbij je spelenderwijs ook je eigen creativiteit gebruikt, je leert concentreren en snel reageren. Doen dus... 
Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

KIDS DANCE 8 - 12 JAAR 

Bij deze leeftijd geven we niet 1 stijl maar altijd verschillende dansstijlen in dezelfde les. Van modern tot breakdance, hiphop tot show. Onze enthousiaste docenten laten jongens en meiden zich thuis voelen. We hechten ook veel waarde aan eigen creativiteit. Wil jij het beste uit jezelf halen? Doe dan nu met ons mee!
Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

U!DANCE TIENERS

De naam zegt het al! You dance! Deze lessen staan geheel in het teken van jouw ontwikkeling binnen het dansen! Je gaat dansen in verschillende stijlen en op de leukste muziek!
Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor tieners die meer uit zichzelf willen halen! 
Leeftijd 12 - 18 jaar 
Lesduur: 50 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

HIPHOP

Hiphop is HOT en helemaal van nu! Check alle dansprogramma’s op televisie en zie ook hoe gevarieerd deze dansstijl is. Wij bieden Hiphop lessen voor jong en oud ongeacht je dansniveau. Geen danservaring? No problem! 
Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

MODERNE DANS

Moderne dans is een technische dansvorm waarbij je sterk vanuit je gevoel danst. Belangrijke principes zijn het gebruik van lichaamsgewicht, (ont)spanning en ademhaling. In de lessen worden de basistechnieken ontwikkeld vanuit bewustwording van lichaamstraining. Er is veel aandacht voor muzikaliteit, dansante en dynamische kwaliteiten en een gevarieerd ruimtegebruik.
Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

TIKTOK DANCE

TikTok, heel populair, maar vooral heel leuk! Nog leuker als er ook TikTok dansles is waarbij je leert om nog beter je TikTok dansjes uit te voeren, zelf Tiktok dansjes leert maken om het vervolgens op mooie plekken op de dansschool op te nemen! Een les voor echte TikTok fans! 
Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

DANSMIX! VOLWASSENEN

Heb je vroeger veel gedanst maar is daar je studie, gezin of werk tussen gekomen en kriebelt het eigenlijk al heel lang om weer te gaan dansen? Of heb je dit nog nooit gedaan maar je wilt het wel heel graag? Dan is deze les echt iets voor jou! Je leert diverse stijlen zoals jazz, modern, show en hiphop

Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

STIJLDANSEN

De cursus stijldansen bestaat voor een deel uit standaard dansen en een deel uit Latijns Amerikaanse dansen. Dit zijn de 10 dansen die samen het wereld dansprogramma vormen. Er zijn 5 standaard dansen; Engelse wals, Tango, Weense wals, Slow foxtrot en de Quickstep. Ook de Latijns Amerikaanse dansen zijn 5 dansen; Samba, Chacha, Rumba, Pasodoble, Jive.
Lesduur: 60 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

COUNTY LINE DANCE

Deze dansvorm is uitermate geschikt voor mensen die geen partner hebben om mee te dansen. Zowel op originele country muziek als op populaire top 40 en pop muziek zal u diverse choreografieën aangeleerd krijgen. Om de 3 weken is er een line-dance avond waar alle dansen die u geleerd heeft de revue passeren.
Lesduur: 75 min        Aantal lessen op jaarbasis: 32

SALSA

Salsa is een dans uit het Caribische gebied.De muziek die hierbij gebruikt wordt is opzwepend en veelzijdig. Salsa is het spaanse woord voor Saus: Er zit van alles in. Salsa dans je met een Partner, met z'n tweeën dus. Het is een dans waar je vrolijk van wordt en enorm veel plezier aan kunt beleven.
Lesduur: 60 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32

CLUB FUN & JOY

Deze cursus is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren verschillende losse dansen met eenvoudige bewegingen, maar ook stijldansen zoals quickstep, Engelse wals, cha cha en tango. Bij deze groep is het vooral belangrijk dat ze lekker kunnen bewegen en uiten en dat ze andere mensen ontmoeten.Ervaring leert dat ze het als heel erg leuk ervaren en dit met heel veel plezier doen.

Lesduur: 75 min      Aantal lessen op jaarbasis: 28

PRIVE LES

U kunt bij ons ook terecht voor privé lessen. Deze lessen kunt u volgen als u een beginnende danser of een gevorderde danser bent, maar ook wanneer u liever wat zaken wilt opfrissen. Bij de privé-lessen kunt u denken aan: Openingsdans, opfriscursus, ondersteuning bij uw wedstrijdtraining. 
Lesduur: 50 min

WORKSHOPS

Natuurlijk geven wij ook workshops aangepast aan u wens! 
Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest, vriendenweekend, familiedag. Maar ook op scholen, zowel basis als middelbaar onderwijs. Informeer voor de mogelijkheden.

bottom of page