top of page

SPORTLESSEN

ZUMBA® FITNESS

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba® kent geen moeilijke choregrafie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Lesduur: 50 min​      Aantal lessen op jaarbasis: 40

PILOXING

Het is een mix van Pilates voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor het plezier. Piloxing is een intensieve uptempo workout waar je ontzettend veel beweegt. Je hebt dus geen tijd om stil te staan en in een hoog tempo wissel je telkens tussen allerlei verschillende Pilates-, boks en dansoefeningen.
Lesduur: 50 min       Aantal lessen op jaarbasis: 40

BARRE

Mooi betekent niet zwak. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training. BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je BARRE geweldig vinden.
Lesduur: 30 min    Aantal lessen op jaarbasis: 40

ZUMBA GOLD 

Dezelfde workout als Zumba® Fitness maar voor actieve ouderen. Zumba® Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba® onder de knie te krijgen. Zumba® Gold creëert dezelfde partysfeer die Zumba® juist zo leuk, anders én makkelijk te volgen maakt.
Lesduur: 50 min      Aantal lessen op jaarbasis: 40

BOOTCAMP

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! 
Lesduur: 60 min   Aantal lessen op jaarbasis: 40

KETTLEBELL

Vet verbranden, conditie opbouwen en spierkracht vergroten in één training!
Kettlebell training is dé trainingsmethode om snel in shape te komen. Deze training is een leuke, explosieve en intensieve training voor mannen en vrouwen. Je boekt snel resultaat op het gebied van afslanken, vetverbranding, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa.
Lesduur: 30 min     Aantal lessen op jaarbasis: 40

BBB

BBB staat voor Buik, Billen, Benen en ook de rest van het lichaam komt aan de beurt. De les is low-impact (dus geen “gespring”). Een BBB-les begint met een warming up, waarna er spierversterkende oefeningen worden gedaan voor boven- en onderlichaam. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld gewichtjes en/of dynabands. Als afsluiting van de les worden er buikspieroefeningen en een cooldown gedaan. Deze les is geschikt voor jong en oud!
Lesduur: 30 min

STEP AEROBICS

Step Aerobics is voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! Het is een conditie/vetverbranding-training waarbij wordt gewerkt met een opstapje (step) om nog meer calorieën te verbranden en de been/bilspieren nog harder aan te pakken. Step Aerobics is uitstekend voor beginners en de choreografie is goed te volgen.
Lesduur: 50 min      Aantal lessen op jaarbasis: 40

bottom of page