PILOXING 

Het is een mix van Pilates voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor het plezier. Piloxing is een intensieve uptempo workout waar je ontzettend veel beweegt. Je hebt dus geen tijd om stil te staan en in een hoog tempo wissel je telkens tussen allerlei verschillende Pilates-, boks en dansoefeningen.

Lesduur: 50 min       Aantal lessen op jaarbasis: 40

LES MILLS BARRE 

Mooi betekent niet zwak. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training.

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden.

Lesduur: 30 min    Aantal lessen op jaarbasis: 40

BOOTCAMP

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! 

Lesduur: 60 min​   Aantal lessen op jaarbasis: 40

BBB 

BBB staat voor Buik, Billen, Benen en ook de rest van het lichaam komt aan de beurt. De les is low-impact (dus geen “gespring”). Een BBB-les begint met een warming up, waarna er spierversterkende oefeningen worden gedaan voor boven- en onderlichaam. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld gewichtjes en/of dynabands. Als afsluiting van de les worden er buikspieroefeningen en een cooldown gedaan. Deze les is geschikt voor jong en oud!

Lesduur: 30 min

ZUMBA® FITNESS

Zumba® Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba® kent geen moeilijke choregrafie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Lesduur: 50 min​      Aantal lessen op jaarbasis: 40

ZUMBA® GOLD 

Dezelfde workout als Zumba®Fitness maar voor actieve ouderen. Zumba® Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans- en fitnessprogramma Zumba® onder de knie te krijgen. Zumba® Gold creëert dezelfde partysfeer die Zumba® juist zo leuk, anders én makkelijk te volgen maakt.

Lesduur: 50 min      Aantal lessen op jaarbasis: 40

BOOTCAMP TIENERS

Deze les is speciaal voor tieners! Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! 

Lesduur: 45 min​     Aantal lessen op jaarbasis: 32

KETTLEBELL

KETTLEBELL

Vet verbranden, conditie opbouwen en spierkracht vergroten in één training!

Kettlebell training is dé trainingsmethode om snel in shape te komen. Deze training is een leuke, explosieve en intensieve training voor mannen en vrouwen. Je boekt snel resultaat op het gebied van afslanken, vetverbranding, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa.

Vet verbranden, conditie opbouwen en spierkracht vergroten in één training!

Kettlebell training is dé trainingsmethode om snel in shape te komen. Deze training is een leuke, explosieve en intensieve training voor mannen en vrouwen. Je boekt snel resultaat op het gebied van afslanken, vetverbranding, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa.

Lesduur: 30 min​     Aantal lessen op jaarbasis: 40

STRONG By Zumba 

Strong by Zumba is een combinatie van HIIT training met krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleid door opzwepende, pittige muziek. Het is geen dansprogramma van Zumba; de oefeningen worden gesynchroniseerd met de muziek en het tempo leidt de intensiteit. Het is een pittige les met hoge calorieverbranding!

In de maanden Juli & Augustus is er voor degene die door willen sporten een speciaal sportrooster. U kunt zelf voor kiezen of u dan door sport of niet. 

JANSSEN DANSEN & SPORTEN 

0478-510500

  • Facebook Social Icon