STIJLDANSEN

De cursus stijldansen bestaat voor een deel uit standaard dansen en een deel uit Latijns Amerikaanse dansen. Dit zijn de 10 dansen die samen het wereld dansprogramma vormen. 
Er zijn 5 standaard dansen; Engelse wals, Tango, Weense wals, Slow foxtrot en de Quickstep. 
Ook de Latijns Amerikaanse dansen zijn 5 dansen; Samba, Chacha, Rumba, Pasodoble, Jive.

Lesduur: 75 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32 

KIDSDANCE

Wil jij ook graag leren dansen, lekker bewegen op gave muziek? Kom dan meedoen met onze Kids Dance lessen. Hier leer je verschillende dansen, maar ook verschillende dansstijlen. Naast echte dansen doen we ook leuke dansspelletjes waarbij je spelenderwijs ook je eigen creativiteit gebruikt, je leert concentreren en snel reageren. Doen dus...

Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32 

HIPHOP

Hiphop is HOT en helemaal van nu! Check alle dansprogramma’s op televisie en zie ook hoe gevarieerd deze dansstijl is. Wij bieden Hiphop lessen voor jong en oud ongeacht je dansniveau. Geen danservaring? No problem! 

Lesduur: 50 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32 

COUNTRY LINE DANCE 

Deze dansvorm is uitermate geschikt voor mensen die geen partner hebben om mee te dansen. Zowel op originele country muziek als op populaire top 40 en pop muziek zal u diverse choreografieën aangeleerd krijgen. Om de 3 weken is er een line-dance avond waar alle dansen die u geleerd heeft de revue passeren.

Lesduur: 90 min        Aantal lessen op jaarbasis: 32 

DIVA DANCE

Wil jij ook leren dansen zoals Beyoncé of Arianda Grande?

Schrijf je dan nu in voor deze curcus!

Lesduur: 45 min       Aantal lessen op jaarbasis: 32 

WORKSHOPS

Natuurlijk geven wij ook workshops aangepast aan u wens! 

Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest, vriendenweekend, familiedag. Maar ook op scholen, zowel basis als middelbaar onderwijs. 

Informeer voor de mogelijkheden.

KIDS4FUN

Kleuters leren op speelse manier de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam kennen, ontwikkelen muzikaliteit, ritme, een goede houding en richtingsgevoel. Er wordt gewerkt vanuit verhalen, thema’s en liedjes. Dus swing mee en maak plezier! 

Lesduur: 45 min     Aantal lessen op jaarbasis: 32 

U!DANCE

De naam zegt het al! You dance! Deze lessen staan geheel in het teken van jouw ontwikkeling binnen het dansen! Je gaat dansen in verschillende stijlen en op de leukste muziek!

Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor tieners die meer uit zichzelf willen halen! 

Lesduur: 45 min      Aantal lessen op jaarbasis: 32 

CLUB FUN & JOY 

Deze cursus is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren verschillende losse dansen met eenvoudige bewegingen, maar ook stijldansen zoals quickstep, Engelse wals, cha cha en tango. Bij deze groep is het vooral belangrijk dat ze lekker kunnen bewegen en uiten en dat ze andere mensen ontmoeten.Ervaring leert dat ze het als heel erg leuk ervaren en dit met heel veel plezier doen. Lesduur: 90 min      Aantal lessen op jaarbasis: 28

SALSA

Salsa is een dans uit het Caribische gebied.De muziek die hierbij gebruikt wordt is opzwepend en veelzijdig. Salsa is het spaanse woord voor Saus: Er zit van alles in. Salsa dans je met een Partner, met z'n tweeën dus. Het is een dans waar je vrolijk van wordt en enorm veel plezier aan kunt beleven.

Lesduur: 60 min  Aantal lessen op jaarbasis: 30 

PRIVÉ LES 

U kunt bij ons ook terecht voor privé lessen. Deze lessen kunt u volgen als u een beginnende danser of een gevorderde danser bent, maar ook wanneer u liever wat zaken wilt opfrissen. Bij de privé-lessen kunt u denken aan: Openingsdans, opfriscursus, ondersteuning bij uw wedstrijdtraining. 

Lesduur: 50 min​

DRAAG & DANS 

Dansen….., je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! 
Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje!
In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod.

JANSSEN DANSEN & SPORTEN 

0478-510500

  • Facebook Social Icon